Onni on ikääntyä ilolla!

 

Ikäänny ilolla! -klubi on ikääntyville suunnattu klubiyhteisö.

 

 

Huom!

Kohonneen koronavirustartuntojen riskin vuoksi, ONNI hoivan Ikäänny ilolla -klubitoiminta jää tauolle vielä määrittelemättömäksi ajaksi jokaisessa toimintakaupungissa. Päätökseen on päädytty viranomaisten suositusten perusteella ja monen klubilaisen kuuluessa riskiryhmään ikänsä tai muiden terveydellisten syiden vuoksi. Pyrimme päätöksellämme suojelemaan heitä ja klubilaisiamme sekä tekemään oman osamme viruksen leviämisen estämiseksi. Pahoittelemme peruutuksista aiheutuvaa harmia ja tiedotamme klubin käynnistymisestä heti kun se on ajankohtaista.

Mistä Ikäänny ilolla -klubissa on kyse?

 

Klubin tarkoituksena on tuoda ikäihmisten elämään mielekästä tekemistä ja muodostaa yhteisö, johon jokaisen on mukava tulla omana itsenään. Klubi järjestää maksuttomia tai omakustannehintaisia elämyksiä yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Klubi on kaikille ikäihmisille avoin. Toimintaa järjestetään Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, eli erityisesti paikkakunnilla, joilla on ONNI hoivan kotihoidon palveluita. Tullakseen mukaan klubiin, ei tarvitse olla eikä tulla ONNI hoivan asiakkaaksi. Tapahtumat ovat ilmaisia tai omakustannehintaisia eikä osallistumiseen liity mitään velvoitteita. Kun liityt tämän sivun alaosassa klubiin, pääset sähköpostilistalle ja saat tiedon uusimmista tapahtumista kuukausittaisen uutiskirjeen muodossa.

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä klubista painamalla tästä.

Otathan huomioon, että Elä täysii! -klubista poiketen, Ikäänny ilolla! -klubin tapahtumat eivät ole esteettömiä. Lisätietoja esteettömästä klubista löydät sivulta www.elataysii.fi.

Monipuolisia tapahtumia:

Ikäänny ilolla klubin tarkoituksen on järjestää monipuolisia tapahtumia:

  • Ruokaelämysiltoja yhteistyössä ravintolaketju Restelin kanssa
  • Konsertteihin osallistumista
  • Elokuvaretkiä
  • Opastettuja museokäyntejä
  • Kesäretkiä

Voit ehdottaa myös tapahtumaa klubikoordinaattori Tessalle! Yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta.

Onni hoiva Ikäänny ilolla! -klubin mahdollistajana

Klubia ylläpitää suomalainen, kasvava sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tarjoava ONNI, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Suomen suurin kotiin vietävien palveluiden tuottaja. ONNI hoiva työllistää yli 4200 suomalaista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja osaajaa. Ikäänny ilolla! -klubi on osa Tradekan yhteiskuntavastuutoimintaa. Klubi on perustettu vuonna 2018.

Tulevia Ikäänny ilolla! -klubin tapahtumia

Tutustu tuleviin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan!

Kaikki tapahtumat löydät Kokemuksia-blogista!