Onni on elää täysii!

 

Elä täysii! -klubi on vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille suunnattu klubiyhteisö.

 

 

Mistä Elä täysii! -klubissa on kyse?

Elä täysii! -klubi on vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille suunnattu klubiyhteisö.

Klubi syntyi vuonna 2014 ONNI hoivan asiakkaiden kerrottua erilaisten tapahtumien tärkeydestä heille ja miten mielekkään tekemisen sekä seuran löytäminen oli usein haastavaa. Klubin tavoitteena on mahdollistaa helppo osallistuminen tapahtumiin, tarjota sosiaalisia verkostoja ja vertaistukea.

Tapahtumat ovat ONNI hoivan yhteistyössä eri tahojen kanssa järjestämiä. Tapahtumat ovat ilmaisia tai omakustannehintaisia eikä osallistumiseen liity mitään velvoitteita. Tapahtumat ovat fyysisesti ja sosiaalisesti esteettömiä!

Toivomme, että saamme tekijöitä mukaan Elä täysii -klubin kehittämiseen. Näin varmistamme mahdollisimman laajat ja monipuoliset mahdollisuudet vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille kohdata tapahtumissa ympäri Suomen. Klubitoimintaa ideoi ja toteuttaa klubitiimi, joka koostuu klubilaisista ja ONNI hoivan avustajista. Tiimiin pääsee mukaan olemalla yhteydessä klubi-isäntään. 

 

Monipuolisia tapahtumia

Elä täysii on tapahtumat ovat esimerkiksi:

  • Yhteisiä ravintolailtoja
  • Konsertteihin osallistumista
  • Keilausta 
  • Teatterissa käyntiä
  • Stand up -esityksiin osallistumista
  • Kesäretkiä

Menneistä tapahtumista voit lukea Kokemuksia-blogista!

Onni hoiva Elä täysii -klubin mahdollistajana

Klubia ylläpitää suomalainen, kasvava sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tarjoava ONNI hoiva, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Suomen suurin kotiin vietävien palveluiden tuottaja. ONNI hoiva työllistää yli 2200 suomalaista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja osaajaa. Elä täysii! -klubi on osa Tradekan yhteiskuntavastuutoimintaa.

Tulevia Elä täysii! -klubin tapahtumia

Tutustu tuleviin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan!

Kaikki tapahtumat löydät Kokemuksia-blogista!