ELÄ TÄYSII-KLUBI

Elä täysii -klubi on vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille suunnattu klubiyhteisö. Järjestämme mukavia tapahtumia ympäri Suomea. Tutustu toimintaamme!

 

 

 

ota yhteyttä:

Eetu Välkkynen, palvelukoordinaattori

p. 044 776 2280

elataysii@onniterveys.fi 

Onni on elää täysii! 

Elä täysii -klubi on vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille suunnattu klubiyhteisö.

 

Mistä Elä täysii -klubissa on kyse?

Elä täysii -klubi syntyi vuonna 2014 ONNI hoivan asiakkaiden kerrottua erilaisten tapahtumien tärkeydestä heille ja miten mielekkään tekemisen sekä seuran löytäminen oli usein haastavaa. Klubin tavoitteena on mahdollistaa helppo osallistuminen tapahtumiin, tarjota sosiaalisia verkostoja ja vertaistukea.

Tapahtumat ovat ONNI hoivan järjestämiä yhteistyössä eri tahojen kanssa. Tapahtumat ovat ilmaisia tai omakustannehintaisia eikä osallistumiseen liity mitään velvoitteita.

Toivomme, että saamme mahdollisimman paljon tekijöitä mukaan Elä täysii -klubin kehittämiseen. Näin varmistamme mahdollisimman laajat ja monipuoliset mahdollisuudet vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille kohdata tapahtumissa ympäri Suomen.

 

MONIPUOLISIA TAPahtumia

Elä täysii on järjestänyt muun muassa seuraavanlaisia tilaisuuksia:

  • Ruokaelämysillat yhteistyössä ravintolaketju Restamaxin kanssa
  • Elokuvien katselua yhteistyössä elokuvatatteriketju Finnkinon kanssa
  • Konsertteihin osallistumista
  • Urheilutapahtumiin osallistumista
  • Koulutustilaisuuksia henkilökohtaisesta avusta
  • Kahvilaillanviettoja 

onni elä täysii -klubin mahdollistajana

Klubia ylläpitää suomalainen, kasvava sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tarjoava ONNI hoiva. ONNI on Suomen suurin kotiin vietävien palveluiden tuottaja. ONNI hoiva työllistää yli 2200 suomalaista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja osaajaa. Maksamme verot Suomeen.

 

LIITY MUKAAN ELÄ TÄYSII -KLUBIIN

Elä täysii -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

LIITY elä täysii -klubiin lomakkeella