Palvelut kotiin

henkilökohtaisen avun tarvitsijoille, ikäihmisille, lapsiperheille ja omaishoitajille.

Katso palvelumme lähellä sinua

Valitse ensin kaupunki! Palveluita ei saatavilla paikkakunnallasi
Lue lisää palveluistamme ›
Sulje ×

ONNI on mukanasi arjen käänteissä

ONNI avustajapalvelut

ONNIn asiakkaana voit viettää aktiivista ja omannäköistä elämää kotona ja sen ulkopuolella sekä vaikuttaa omiin asioihisi – valitsemasi avustajan tukemana. Henkilökohtaista apua saat meiltä myös palvelusetelillä.

Apu löytyy täältä ›

Hoitajailmanvalkoisiaviivoja.jpg

ONNI kotihoito

Useimmat ikäihmisistä haluavat asua kotonaan. ONNI on turvallinen hoitaja, joka tukee sinua tässä tavoitteessa. Ystävälliset hoitajamme auttavat arjen askareissa ja elämän käänteissä. Tarvittaessa meiltä saat myös kotisairaanhoitoa.

Tutustu vaihtoehtoihin ›

lastenhoito-tyttaret.jpg

ONNI lapsiperhepalvelut

Perheesi arjessa saattaa tulla eteen tilanne, jossa nopea ja luotettava käytännön apu on tarpeen. ONNI on apuna silloin kun sitä tarvitaan. Kotipalvelumme lapsiperhetyöntekijät auttavat perheesi haasteellisimpien hetkien yli.

Nopeasti apua arkeen ›

 

 

Onni hoiva auttaa elämään omannäköistä, täyttä elämää

ONNI on lähellä silloin, kun sinä tai läheisesi eniten tarvitsette. ONNI hoivalta saat kotiin avustaja- ja hoivapalvelut, joiden avulla sinä tai läheisesi voi elää omannäköistä, täyttä elämää omassa kodissa. Tuttu avustajamme tai hoitajamme tukee päivittäisissä askareissa. Olemme auttamssa niin kotona kuin harrastuksissa kodin ulkopuolellakin ja ennen kaikkea – olemme läsnä.

Ota yhteyttä ›