Onni on luotettava avustaja

Tuttu ja luotettava avustaja on kullanarvoinen arjen haasteissa. ONNIn asiakkaana saat elää täyttä elämää omassa kodissasi. Sinä päätät, mistä ONNI koostuu.

Apu löytyy täältä — katso yhteystiedot ›

Onni on elää omannäköistä, täyttä elämää

ONNI on lähellä silloin, kun sinä tai läheisesi eniten tarvitsette. Tuttu avustajamme tulee kotiisi ja tukee sinua päivittäisissä askareissasi: lämmittää ruoan, antaa lääkkeet ja tai auttaa peseytymään. Viemme sinut myös ulkoilemaan ja harrastamaan kodin ulkopuolelle ja ennen kaikkea – olemme läsnä.

ONNI on mukanasi arjen käänteissä

ONNI on mukanasi arjen käänteissä 

Kun tarvitset apua päivittäisiin toimiisi, valitse itsellesi sopivin avustaja. ONNIn asiakkaana saat viettää aktiivista ja omannäköistä elämää kotona ja sen ulkopuolella sekä vaikuttaa omiin asioihisi – valitsemasi avustajan tukemana.

Apu löytyy täältä ›

Hoitajailmanvalkoisiaviivoja.jpg

Kotona asuminen on ONNI

Useimmat ikäihmisistä haluavat asua kotonaan. ONNI on turvallinen hoitaja, joka tukee sinua tässä tavoitteessa. Ystävälliset hoitajamme auttavat arjen askareissa juuri oikeaan aikaan sekä tarjoavat seuraa päivään.

Tutustu vaihtoehtoihin ›

lastenhoito-tyttaret.jpg

Lapsiperheen ONNI on rullaava arki

Perheesi arjessa saattaa tulla eteen tilanne, jossa nopea ja luotettava käytännön apu on tarpeen. ONNI on apuna silloin kun sitä tarvitaan. Kotipalvelumme ammattitaitoiset työntekijät auttavat perheesi haasteellisimpien hetkien yli.

Nopeasti apua arkeen ›