Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva /

  Onni on arjen apu elämän käänteissä

  Tuttu ja luotettava avustaja on kullanarvoinen arjen haasteissa. ONNIn asiakkaana saat elää täyttä elämää omassa kodissasi. Sinä päätät, mistä ONNI koostuu.

  Apu löytyy täältä — katso yhteystiedot ›

  Onni on elää omannäköistä, täyttä elämää

  ONNI on lähellä silloin, kun sinä tai läheisesi eniten tarvitsette. ONNIlta saat kotiin hoivapalveluita, joiden avulla sinä tai läheisesi voi elää omannäköistä, täyttä elämää omassa kodissa. Tuttu avustajamme tai hoitajamme tukee päivittäisissä askareissa kotona: lämmittää ruoan, antaa lääkkeet ja tai auttaa peseytymään. Olemme kaverina niin kotona kuin harrastuksissa kodin ulkopuolellakin ja ennen kaikkea – olemme läsnä.

  ONNI on mukanasi arjen käänteissä

  ONNI on mukanasi arjen käänteissä 

  Kun tarvitset apua päivittäisiin toimiisi, valitse itsellesi sopivin avustaja. ONNIn asiakkaana saat viettää aktiivista ja omannäköistä elämää kotona ja sen ulkopuolella sekä vaikuttaa omiin asioihisi – valitsemasi avustajan tukemana.

  Apu löytyy täältä ›

  Hoitajailmanvalkoisiaviivoja.jpg

  Kotona asuminen on ONNI

  Useimmat ikäihmisistä haluavat asua kotonaan. ONNI on turvallinen hoitaja, joka tukee sinua tässä tavoitteessa. Ystävälliset hoitajamme auttavat arjen askareissa juuri oikeaan aikaan sekä tarjoavat seuraa päivään.

  Tutustu vaihtoehtoihin ›

  lastenhoito-tyttaret.jpg

  Lapsiperheen ONNI on rullaava arki

  Perheesi arjessa saattaa tulla eteen tilanne, jossa nopea ja luotettava käytännön apu on tarpeen. ONNI on apuna silloin kun sitä tarvitaan. Kotipalvelumme ammattitaitoiset työntekijät auttavat perheesi haasteellisimpien hetkien yli.

  Nopeasti apua arkeen ›