Palvelut kotiin

henkilökohtaisen avun tarvitsijoille, ikäihmisille, lapsiperheille ja omaishoitajille.

Katso palvelumme lähellä sinua

Valitse ensin kaupunki! Palveluita ei saatavilla paikkakunnallasi
Lue lisää palveluistamme ›
Sulje ×

 

Onni hoivan hoidolliset kotiin tuotettavat palvelut jatkuvat entisellään.

Tietoa koronaviruksen vaikutuksesta Onnin palveluihin 

Koronavirustilanne aiheuttaa ymmärrettävästi huolta monen elämässä. Me ONNIlla osallistumme aktiivisesti koronavirusepidemian estämiseen ja hoitoon Suomessa. Tuotamme myös tässä poikkeustilanteessa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Voit turvallisin mielin luottaa siihen, että tuotamme palveluitamme turvallisesti ja terveellisesti. 

Asiakasryhmät/palvelut, joihin poikkeusoloilla saattaa olla vaikutuksia: 

  • Henkilökohtaisen avun palveluissa on tapauskohtaisia rajoituksia, joista sovitaan asiakkaan kanssa.
  • Tuotamme yli 70-vuotiaiden ikäryhmälle välttämättömät arjen palvelut esim. kauppa-, hygienia- ja asiointipalvelut. 
  • ONNI kotosalla -kohteissa palveluohjaus jatkuu, mutta joudumme siirtämään yli 10-hengen tilaisuudet tulevaisuuteen.
  • Avustuspalvelut hoitolaitoksissa lopetetaan, ellei kyse ole välttämättömäksi katsottavasta hoidollisesta palvelusta tai hoitolaitoksen ulkopuolella tapahtuvasta virkistys- ja avustamistoiminnasta.

Toivomme sinulle ja läheisillesi terveyttä ja hyvää oloa näinä poikkeuksellisina aikoina. Yhdessä tästä selvitään! 

Tärkeä tiedote asiakkaillemme: kirjeenä lähetettävät työvuorolistat toimitetaan poikkeuksellisesti sähköpostilla.

Koronavirus vaikuttaa työvuorolistojen postituksiin. Näiden poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi maanantaina 23.3. voimaan astuvat työvuorolistat toimitetaan kaikille asiakkaillemme joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tulemme ottamaan puhelimitse yhteyttä asiakkaisiimme, joiden sähköpostiosoitetta meillä ei ole tiedossa ja sopimaan vaihtoehtoisesta toimitustavasta. Mahdollistaaksemme poikkeuksellisissa olosuhteissa nopeamman reagoinnin julkaisemme kaikki työvuorolistat toistaiseksi kolmen viikon jaksoina. Näin ollen nekin asiakkaat, jotka normaalisti suunnitellaan kuuden viikon jaksoissa, saavat omat työvuorolistansa kolmen viikon jaksoissa.

Tarvittaessa voitte olla yhteydessä asiakaspalvelumme joko sähköpostitse asiakaspalvelu@onnihoiva.fi tai soittamalla numeroon 09 8564 6542, ja ilmoittaa mihin sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon voimme työvuorolistat toimittaa.

 
ONNI on mukanasi arjen käänteissä

ONNI avustajapalvelut

ONNIn asiakkaana voit viettää aktiivista ja omannäköistä elämää kotona ja sen ulkopuolella sekä vaikuttaa omiin asioihisi – valitsemasi avustajan tukemana. Henkilökohtaista apua saat myös palvelusetelillä.

Apu löytyy täältä ›

Hoitajailmanvalkoisiaviivoja.jpg

ONNI kotihoito

Useimmat ikäihmisistä haluavat asua kotonaan. ONNI on turvallinen hoitaja, joka tukee sinua tässä tavoitteessa. Ystävälliset hoitajamme auttavat arjen askareissa sekä tarjoavat seuraa päivään. Tarvittaessa meiltä saat myös kotisairaanhoitoa.

Tutustu vaihtoehtoihin ›

lastenhoito-tyttaret.jpg

ONNI lapsiperhepalvelut

Perheesi arjessa saattaa tulla eteen tilanne, jossa nopea ja luotettava käytännön apu on tarpeen. ONNI on apuna silloin kun sitä tarvitaan. Kotipalvelumme lapsiperhetyöntekijät auttavat perheesi haasteellisimpien hetkien yli.

Nopeasti apua arkeen ›

 

 

Onni on elää omannäköistä, täyttä elämää

ONNI on lähellä silloin, kun sinä tai läheisesi eniten tarvitsette. ONNI hoivalta saat kotiin avustaja- ja hoivapalvelut, joiden avulla sinä tai läheisesi voi elää omannäköistä, täyttä elämää omassa kodissa. Tuttu avustajamme tai hoitajamme tukee päivittäisissä askareissa. Olemme kaverina niin kotona kuin harrastuksissa kodin ulkopuolellakin ja ennen kaikkea – olemme läsnä.