ONNI on hyvä hammashoito

Hammashoito alkaa huolellisesta hammastarkastuksesta. 

Varaa aika numerosta 0975977356

Onni perushammashoito

ONNI on hammaslääkäriasema, joka on viihtyisä ja modernilla hoitoteknologialla varustettu. Meillä perushammashoito aloitetaan kartoittamalla yleinen terveydentilasi, mahdolliset sairautesi, lääkityksesi ja suun omahoidon tottumukset. Ensin tutkitaan hampaat sekä suun limakalvot ja tarkistetaan purennan tasapaino ja purentalihasten tila. Tässä vaiheessa otamme tarpeen mukaan sinulta myös koko suun röntgenkuvat. Kuvantamisen avulla saamme kokonaiskäsityksen suusi terveydentilasta ja voimme arvioida hoidon tarpeen faktoihin perustuen. 

Näiden toimenpiteiden perusteella luomme sinulle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman, johon voi kuulua esimerkiksi hampaiden paikkausta, suun limakalvojen hoitoa tai hammaskiven poistoa. Tämän lisäksi mietimme yhdessä, miten saat hampaasi pysymään mahdollisimman hyvässä kunnossa omahoidon avulla. Hammaslääkärisi kanssa voit jutella myös huolista tai haaveista liittyen suusi terveydentilaan tai vaikka esteettiseen hammashoitoon. ONNI hammas huolehtii hellästi myös pelkopotilaista.

Lue lisää oireista ja hammashoidon palveluistamme.

ONNIhammas_9_peilikuva.jpg

TERVETULOA AVOIMIIN OVIIN!

Avoimissa ovissa suun terveyden ammattilaisemme tekevät maksuttomia arvioita suusi terveyden tilasta ja antavat ohjausta omahoitoon. Tarvittaessa otamme koko hampaiston röntgenkuvan maksutta.

Varmista paikkasi ›

Hampaiden tarkastus

Hampaiden tarkastus 

Hampaiden tarkastuksessa suositellaan käymään kerran vuodessa. Säännöllisesti tehty hammastarkastus vähentää sekä hoidon tarvetta että hammashoidon kustannuksia. Hammastarkastus on paras tapa aloittaa hammashoito.

Lue lisää >>

Suuhygienistipalvelut

Suuhygienistipalvelut

Suuhygienistin työnkuvaan kuuluu suunterveyden edistäminen ja sairauksien varhaishoito.  Suuhygienistin palveluihin kuuluvat muun muassa hammaskiven poisto, hampaiden valkaisu, hampaiden puhdistaminen ja värjäytymien poistaminen.

Lue lisää >>

Hampaiden omahoito

Hampaiden omahoito

Hyvään suuhygieniaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. ONNI suuhygienistiltä saat itsellesi toimivimmat vinkit omahoitoon. Lue myös suuhygienistien vinkit hampaiden omahoitoon. 

 

Lue lisää >>