Sinun ONNI 

ONNI hammas auttaa jokaista olemaan paras versio itsestään.

Varaa aika numerosta 09 7597 7356

Omannäköistä hammashoitoa juuri sinulle

Oletko kenties etsinyt hammaslääkäriä, joka kuuntelee sinua ja tarjoaa juuri sinulle sopivia hoitovaihtoehtoja, selkokielellä? Entä miltä kuulostaisi hammaslääkäriasema, joka on viihtyisä ja modernilla hoitoteknologialla varustettu -  valmis tarjoamaan miellyttävän ja yksilöllisen hoitokokemuksen sinulle?

ONNI hammas tarjoaa sinulle kaikki perus- ja erikoishammashoidon palvelut hammastarkastuksista implanttihoitoihin ja purennan kuntoutuksista oikomishoitoihin.  ONNI on lähelläsi myös silloin, kun äkillinen hammassärky iskee tai hampaisiisi kohdistuu onnettomuus vaikkapa urheillessa. Kumppanuus on meille aitoa välittämistä suusi ja koko terveytesi hyvinvoinnista – siksi kerromme senkin, miten voit pitää suustasi hyvää huolta myös kotona, ihan itse. Esteettisestä hammashoidosta kiinnostuneelle osaamme esitellä monipuoliset vaihtoehdot, kullekin juuri ne oikeanlaiset. 

Lue, mitä kokonaisvaltainen hammashoito tarkoittaa sinulle.

ONNIhammas_9_peilikuva.jpg

TERVETULOA AVOIMIIN OVIIN!

Avoimissa ovissa suun terveyden ammattilaisemme tekevät maksuttomia arvioita suusi terveyden tilasta ja antavat ohjausta omahoitoon. Tarvittaessa otamme koko hampaiston röntgenkuvan maksutta.

Varmista paikkasi ›

Missä lähin ONNI on?

Missä lähin ONNI on?

ONNI on aidosti välittävä hammaslääkäri, jota kiinnostaa suusi kokonaisvaltainen hyvinvointi. Katso mistä lähin ONNI hammaslääkäriasemasi löytyy. 

Varaa hoitoaika tästä ›

Perushammashoidon palvelumme

Perushammashoidon palvelumme 

ONNI hammas tarjoaa kaikki tarvitsemasi perushammaslääkärin palvelut yhden katon alta. Mitä nopeammin hakeudut hammashoitoon, sitä nopeammin elämä taas hymyilee.

Etsi lähin ONNI ›

Erikoishammashoidon palvelumme

Erikoishammashoidon palvelumme

ONNI tarjoaa korkealaatuisia esteettisen ja erikoishammashoidon palveluita. Meiltä löytyvät alan parhaat juurihoidon, suu- ja leukakirurgian sekä implantologian erikoisosaajat.

Lue lisää >>