Turvaamme potilastyön jatkuvuuden vastaanotollasi

Yrittäjyys antaa paljon, mutta myös vaatii. Toimiala muuttuu ja muutosvauhti on nopeaa. Hammaslääkäriyrittäjällä on paljon vaihtoehtoja.

Saat keskittyä kliiniseen työhön

Keskeisemmäksi syyksi hammaslääkäriaseman myyntiin hammaslääkärit ovat kuvanneet sen, että se mahdollistaa keskittymisen potilastyöhön. Yrityksen pyörittämiseen liittyvä paperityö, henkilöstön asiat ja muu hallinto kuormittaa yrityksen kasvaessa ja vie aikaa pois potilailta ja omalta perheeltä. Myytyäsi yrityksen hallinto siirtyy vaiheittain ONNI hampaalle ja vapauttaa sinun aikaasi ja energiaasi.

Mielipidettäsi kuunnellaan

Oman yrityksen myyminen ei aina ole helppoa. Vuosien kuluessa yritystoiminta niveltyy hammaslääkäriin niin taloudellisesti kuin henkilöidenkin kautta. Omasta lapsesta voi olla raskasta luopua ja luopumista voi joutua tekemään pitkäänkin. Mielipiteesi on tärkeä myös, kun olet luopunut omistajuudestasi. Sinulla on paljon ja pitkänä aikana kerättyä hiljaista tietoa. Auta meitä kehittämään ONNI hampaasta Suomen johtavin hammaslääkäriketju!

Meistä sanottua

“Oli hienoa, että pääsimme yhteistyöhön nimenomaan ONNI hampaan kanssa. Meillä oli myös muita vaihtoehtoja, mutta ONNI hammas erottautui erityisesti käytännönläheisellä otteella ja sillä, että asiakkaat ovat aina etusijalla”
Petri Poutamo, HLL, Jyväskylä

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.


Mika jaatinen.jpg

Mika Jaatinen

Johtaja, Yritysjärjestelyt

Puhelinnumero

0400 458 707

Sähköpostiosoite

mika.jaatinen [at] medgroup.fi

Ota yhteyttä meihin kysyäksesi lisää: