Hammashoidon palvelut ONNIlta

Hoitopolku alkaa hammastarkastuksesta. 

Varaa aika numerosta 09 7597 7356

Hammashoidon palvelut

 

ONNI hammas tarjoaa monipuolisia hammashoidon palveluita juuri sinun tarpeidesi mukaan.  Kokeneet hammaslääkärimme etsivät juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon eri hoitotilanteissa. 

ONNI hammaslääkärit panostavat kokonaisvaltaiseen hammashoitoon ja hoitosuunnitelmasi tehdään aina perusteelliseen diagnostiikkaan pohjautuen. Palvelemme sinua kaikissa suun terveyteen ja hampaisiin liittyvissä ongelmissa ja toiveissa. ONNI hammaslääkäreiltä saat kaikki perus-, erikois- ja esteettisen hammashoidon palvelut. Juuri sinun tarpeisiisi.

Tutustu palveluihimme:

ONNIhammas_9_peilikuva.jpg

TERVETULOA AVOIMIIN OVIIN!

Avoimissa ovissa suun terveyden ammattilaisemme tekevät maksuttomia arvioita suusi terveyden tilasta ja antavat ohjausta omahoitoon. Tarvittaessa otamme koko hampaiston röntgenkuvan maksutta.

Varmista paikkasi ›

Perushammashoidon palvelut

Perushammashoidon palvelut

ONNI hampaalla perushammashoidon palveluita ovat esimerkiksi hampaan paikkaus, lohjenneen hampaan hoito, viisaudenhampaan poisto ja omahoidon opastus. Hoito alkaa hammastarkastuksesta.

Lue lisää >>

Erikoishammashoidon palvelut

Erikoishammashoidon palvelut

Erikoishammashoidon palveluitamme ovat muun muassa suu- ja leukakirurgia, protetiikka, kariologia, juurihoitoparodontologia, nukutushammashoito ja pelkopotilaiden hoito.

Lue lisää >>

Esteettinen hammashoito

Esteettinen hammashoito

Esteettisen hammashoidon asiantuntijamme auttavat hampaiden ulkonäköön, purentaan ja toiminnallisuuten vaikuttavissa ongelmatilanteissa. 

 

Lue lisää >>