TOISET HYMYILEVÄT ENEMMÄN, TOISET VÄHEMMÄN

Hymyileminen on yksilöllistä, kuten ovat hampaasikin.
Esteettisen hammashoidon asiantuntijamme auttavat hampaiden ulkonäköön, purentaan ja toiminnallisuuten vaikuttavissa ongelmatilanteissa.

Varaa aika numerosta 09 7597 7356

Esteettinen hammashoito

Hampaat ovat yksilöllinen osa ulkonäköäsi. Toisilla rakenteelliset haasteet hampaiden ja suun alueella vaikuttavat hymyilemiseen, toisilla mielenkiinto saattaa olla kivuttomassa purennassa.

Esteettisen hammashoidon tavoitteena on parantaa potilaan elämänlaatua hampaiden ulkonäön korjaamisen kautta. Tärkein tavoite on hampaiston toiminnallisuuden parantaminen tai palauttaminen, mutta myös puhtaasti kosmeettiset toimenpiteet voivat tuntua joskus yhtä tarpeellisilta. Pyrimme aina lopputulokseen, jossa sekä hoitava hammaslääkäri että potilas ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Hampaissa voidaan korjata muotoa, purentaa ja tietysti myös väriä. Toimenpiteen tavoite ratkaisee aina oikean lähestymistavan. Huippuluokan diagnostisen osaamisemme avulla kykenemme tekemään erittäin korkeatasoisia hoitosuunnitelmia, joita omassa omistuksessamme oleva hammaslaboratorio tukee erinomaisesti.

Purennallisissa ja hampaiston rakenteellisissa ongelmatapauksissa implanttihoito on nykyaikainen tapa parantaa suun toiminnallisuutta. Mikäli rakenteelliset vauriot eivät ole laajoja, voidaan paikallisia parannuksia saavuttaa myös kruunuttamalla tai laminaattipinnoitteen käytöllä. Pienimmissä kosmeettisissa korjauksissa selvitään usein pelkällä suuhygienistin tekemällä hampaiden puhdistuksella sekä valkaisuhoidoilla. Oikomishoitoa teemme sekä purennallisista että esteettisistä syistä niin aikuisille kuin lapsillekin.

ONNIhammas_9_peilikuva.jpg

TERVETULOA AVOIMIIN OVIIN!

Avoimissa ovissa suun terveyden ammattilaisemme tekevät maksuttomia arvioita suusi terveyden tilasta ja antavat ohjausta omahoitoon. Tarvittaessa otamme koko hampaiston röntgenkuvan maksutta.

Varmista paikkasi ›

implanttihoidot

Implanttihoidot

Implanttihoidon avulla voidaan korvata yhden tai useamman hampaan puutoksia aina koko leuan implanttisiltoihin asti. Asiantuntevat hammaslääkärimme tekevät vuosittain yli 2500 implanttitoimenpidettä.

  

Varaa aika konsultaatioon

oikomishoito

Oikomishoito

Oikomishoito on mahdollista aikuisiälläkin ja siihen on nykyään monia erilaisia vaihtoehtoja. Aikuisiällä tehtävä
oikominen tehdään usein kiinteillä oikomiskojeilla. Huomaamatonta Invisalign-tekniikkaa voidaan
käyttää, jos haluat oikomisen ilman näkyviä hammasrautoja.

 

Varaa aika konsultaatioon

hampaiden-valkaisu

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on nykyään yleinen esteettisen hammashoidon toimenpide. Valkaisu voidaan tehdä esimerkiksi suuhygienistin vastaanotolla hampaiden tarkistuksen, ja tarvittaessa puhdistuksen, jälkeen. Käytössämme olevat menetelmät ovat kliinisesti testattuja ja turvallisia.

  

Varaa aika suuhygienistille