ONNI on osaava erikoishammasteknikko!

 

Varaa aika maksuttomaan erikoishammasteknikon tarkastukseen numerosta  010 2715 100

Onni on osaava erikoishammasteknikko!

 

Tarjoamme miellyttäviä erikoishammasteknikkopalveluja herkimmillekin asiakkaille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kokoproteesit, pohjaukset, korjaukset ja hampaiden lisäykset proteesiin. Lisäksi valmistamme yksilöllisiä hammassuojia kaikkiin urheilulajeihin. 

Meiltä saat kaikki proteesityöt nopeasti ja kivuttomasti. Teemme huollot ja korjaukset odottaessa ja uudet proteesit jopa kahdella käynnillä. Tiesitkö, että hammasproteesi tulisi huoltaa ja tarkastuttaa vuoden välein, pohjata 2-3 vuoden välein ja uusia kokonaan 5-10 vuoden välein.

Olemme huolehtineet hampaista jo yli 35 vuoden ajan, aiemmin meidät tunnettiin nimellä Keskustan Erikoishammasteknikot. Henkilöstömme palvelee sinua vankalla ammattitaidolla ja ottaen huomioon juuri sinun yksittäiset tarpeet.

Voit varata ajan maksuttomaan erikoishammasteknikon tarkastukseen soittamalla  010 2715 100. 

 

Ossi Vallemaa

Ossi Vallemaa

Erikoishammas-
teknikko

p. 050 5533 050

Antti Koskelo

Antti Koskelo

Erikoishammas-
teknikko

p. 040 189 9808

Erikoishammasteknikko on hammasprotetiikan asiantuntija

Erikoishammasteknikko on kokenut, lisäkoulutuksen saanut hammasteknikko, joka valmistaa kokohammasproteeseja suoraan niiden käyttäjille sekä osahammasproteeseja yhteistyössä hammaslääkärin kanssa. Hänellä on suun terveydenhoidon koulutus ja hammasprotetiikan laaja tekninen osaaminen.

 

Ensimmäinen vaihe on suun tarkastus

Hammasproteesien valmistus aloitetaan suun terveyden tarkistuksella ja mahdollisten vanhojen proteesien kuntokartoituksella. Hoidon tavoitteet sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Yhteistyössä hammaslääkärin kanssa

Tarvittaessa erikoishammasteknikko ohjaa asiakkaan hammaslääkärin vastaanotolle. Hammaslääkäri hoitaa suun sairauksia ja vastaa osaproteesien valmistuksesta. Hammaslääkärin kanssa yhteistyössä haetaan ratkaisu, jolla proteesien pysyvyyttä saadaan parannettua.

Hoito voidaan tarvittaessa tehdä kevytnukutuksessa. Jos hampaita joudutaan poistamaan, proteesi voidaan nopeimmillaan asentaa suuhun välittömästi poistojen jälkeen.

 

Hammasproteesin valmistus

Erikoishammasteknikko ottaa terveestä suusta jäljennökset, joiden avulla yksilöllinen hammasproteesi valmistetaan. Proteesia sovitetaan joko kerran tai useammin, jotta sen toiminnallisuus ja ulkonäkö vastaavat asetettuja tavoitteita. 

 

 

 

Toimipisteet

Varaa aika soittamalla
010 2715 100

 

Helsinki

Etelä-Haaga
Kauppalantie 4, 00320 Helsinki

Hakaniemi
Hämeentie 7, 00530 Helsinki

Herttoniemi
Hitsaajankatu 12, 00810 Helsinki

Malmi
Kauppakaarre 1, 4krs, 00700 Helsinki

 

Riihimäki

Keskuskatu 7, 11130 Riihimäki

Oitti
Vaahteratie 13, 12100 Oitti

Tervakoski
Kirkkotie 11, 12400 Janakkala

Karkkila
Takkointie 7, 03600 Karkkila

Nummela
Asemantie 1 B (Pisteen liiketalo)
03100 Nummela

Teemme myös koti- ja palvelutalokäyntejä.