ONNI on osaava erikoishammas-teknikko!

 

Varaa aika maksuttomaan erikoishammasteknikon tarkastukseen numerosta 

010 2715 100

Onni on osaava erikoishammasteknikko!

 

Tarjoamme miellyttäviä erikoishammasteknikkopalveluja herkimmillekin asiakkaille. Meiltä saat kaikki proteesityöt nopeasti ja kivuttomasti. Teemme huollot ja korjaukset odottaessa ja uudet proteesit jopa kahdella käynnillä.

Tiesitkö, että hammasproteesi tulisi huoltaa ja tarkastuttaa vuoden välein, pohjata 2-3 vuoden välein ja uusia kokonaan 5-10 vuoden välein.

Olemme huolehtineet hampaista jo yli 35 vuoden ajan, aiemmin meidät tunnettiin nimellä Keskustan Erikoishammasteknikot. Henkilöstömme palvelee sinua vankalla ammattitaidolla ja ottaen huomioon juuri sinun yksittäiset tarpeet.

 

 

Ossi Vallemaa

Ossi Vallemaa

Erikoishammas-
teknikko

p. 050 5533 050

Antti Koskelo

Antti Koskelo

Erikoishammas-
teknikko

p. 040 189 9808

Erikoishammasteknikko on hammasprotetiikan asiantuntija

Erikoishammasteknikko on kokenut, lisäkoulutuksen saanut hammasteknikko, joka valmistaa kokohammasproteeseja suoraan niiden käyttäjille sekä osahammasproteeseja yhteistyössä hammaslääkärin kanssa. Hänellä on suun terveydenhoidon koulutus ja hammasprotetiikan laaja tekninen osaaminen.

 

Ensimmäinen vaihe on suun tarkastus

Hammasproteesien valmistus aloitetaan suun terveyden tarkistuksella ja mahdollisten vanhojen proteesien kuntokartoituksella. Hoidon tavoitteet sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Yhteistyössä hammaslääkärin kanssa

Tarvittaessa erikoishammasteknikko ohjaa asiakkaan hammaslääkärin vastaanotolle. Hammaslääkäri hoitaa suun sairauksia ja vastaa osaproteesien valmistuksesta. Hammaslääkärin kanssa yhteistyössä haetaan ratkaisu, jolla proteesien pysyvyyttä saadaan parannettua.

Hoito voidaan tarvittaessa tehdä kevytnukutuksessa. Jos hampaita joudutaan poistamaan, proteesi voidaan nopeimmillaan asentaa suuhun välittömästi poistojen jälkeen.

 

Hammasproteesin valmistus

Erikoishammasteknikko ottaa terveestä suusta jäljennökset, joiden avulla yksilöllinen hammasproteesi valmistetaan. Proteesia sovitetaan joko kerran tai useammin, jotta sen toiminnallisuus ja ulkonäkö vastaavat asetettuja tavoitteita. 

 

Hammasproteesit

Akryyliosaproteesit

Esteettisesti huomaamattomia ja materiaaleiltaan turvallisia akryyliproteeseja käytetään, kun omia hampaita on käytössä vähän. Tarvittaessa proteesien lujuus varmistetaan kuituvahvikkeilla.

Metallirunkoiset osaproteesit

Oman hampaiston ollessa puutteellinen, mutta muuten hyväkuntoinen, voidaan purentatukena käyttää metallirunkoista osaproteesia. Asiakkaan omiin hampaisiin koukuin kiinnitettävän metallirunkoisen rankaproteesin käyttö vaatii usein proteesin kiinnitinhampaiden kunnostusta. Materiaalina ylä- ja alaleuan rankaproteeseihin käytetään nikkelivapaata kromi-koboltti metalliseosta ja titaania.

Kokoproteesit

Kokoproteesi valmistetaan akryylipohjamateriaalista (vaihtoehtona on myös pehmeä pohjamateriaali). Hyvä uusintaväli kokoproteesilla on 5-10 vuotta.

 

Hammasimplantit

Implanttityöt toteutamme yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa.

Yksittäiset hammasimplantit

Poistetut tai tapaturmaisesti menetetyt hampaat korvataan yleensä yksittäisillä hammasimplanteilla. (Materiaalina on kultarunkoinen posliini tai zirkoniumposliini.)

Implanttisillat

Implanttisilloilla pystytään lisäämään purentapinta-alaa tai sillä voidaan korvata aikaisempaa irtoproteesia. (Materiaalina on kulta- tai titaanirunkoinen posliini tai zirkoniumposliini.)

Implanttikantoiset irrotettavat proteesit

Jo kahdella implantilla voidaan saada apu alaleuan kokoproteesin pysyvyysongelmiin. Neljän implantin varaan rakennetulla kultakiinnitinkiskon avulla saadaan vieläkin tehokkaampi kiinnitys. Kultakiinnitinkiskoa voidaan käyttää myös yläproteesin kiinnittämiseen.

 

Toimipisteet

Varaa aika soittamalla
010 2715 100

 

Helsinki

Etelä-Haaga
Kauppalantie 4, 00320 Helsinki

Hakaniemi
Hämeentie 7, 00530 Helsinki

Herttoniemi
Hitsaajankatu 12, 00810 Helsinki

Malmi
Kauppakaarre 1, 4krs, 00700 Helsinki

Bulevardi
Bulevardi 22, 00120 Helsinki

Hyvinkää
Torikatu 2, 00580 Hyvinkää

Riihimäki
Keskukatu 7, 11130 Riihimäki

Oitti
Vaahteratie 13, 12100 Oitti

Tervakoski
Kirkkotie 11, 12400 Janakkala

Karkkila
Takkointie 7, 03600 Karkkila

Nummela
Asemantie 1 B (Pisteen liiketalo)
03100 Nummela