KORKEATASOISET ERIKOISHAMMASHOIDON PALVELUT

Vaativammatkin hoidot onnistuvat, kun taustalla on osaava tiimi. Tarvitsetko erikoishammashoidon asiantuntijan konsultaatiota?

Varaa aika numerosta 09 7597 7356

Onni erikoishammashoito 

ONNI hampaan palvelut perustuvat ensiluokkaiseen diagnostiikkaan ja kattavaan asiantuntijoiden väliseen yhteistyöhön. Erikoishammashoidon palveluitamme ovat muun muassa:

Hammastiimeillämme on vuosien yhteinen kokemus implanttihoidoista, vaativista purennan kuntoutuksista ja kokonaishoidoista. Hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat kokeneet erikoislääkärimme ja erikoishammaslääkärimme. Mikäli hoidosta vastaa hammaslääkäri, on hänellä aina konsultointikanava eri erikoisalojen asiantuntijoille. Erikoishammashoidostamme saat aina korkeatasoiset kokonaishoidon suunnitelmat sekä mahdollisimman tarkan kustannusarvion. Erikoishammashoidon klinikoillamme on käytössä modernit 3D –röntgenlaitteet ja proteettisissa töissä hyödynnämme omaa hammaslaboratoriotamme. ONNI hammas erikoishammashoidon klinikoista löydät lisää tietoa sivuiltamme.

ONNIhammas_9_peilikuva.jpg

TERVETULOA AVOIMIIN OVIIN!

Avoimissa ovissa suun terveyden ammattilaisemme tekevät maksuttomia arvioita suusi terveyden tilasta ja antavat ohjausta omahoitoon. Tarvittaessa otamme koko hampaiston röntgenkuvan maksutta.

Varmista paikkasi ›

Suu- ja leukakirurgia

Suu- ja leukakirurgia

Kokeneet suu- ja leukakirurgian asiantuntijamme auttavat sinua miettimään vaihtoehtoja puuttuvan hampaan korvaamiseksi. Hoidamme myös suun ja leukojen alueen infektioita ja leukanivelen sairauksia. 

Varaa aika konsultaatioon

 

1200-hammas-9.jpg

Proteettiset ja purentafysiologiset palvelut

Proteettisen ja purentafysiologisen hoidon avulla voidaan korvata puuttuvia hampaita, kuntouttaa purentaa ja korjata hampaiden ulkonäköä erilaisilla hoitomenetelmillä.   

Varaa aika konsultaatioon

Hammashoito nukutuksessa

Hammashoito nukutuksessa

Erikoishammashoidon klinikkamme tarjoavat myös vaihtoehdon saada 
hammashoitoa nukutuksessa tai sedaatiossa. Nukutuksessa tehtävää hammashoitoa voi suositella esimerkiksi voimakkaasta hammaslääkärin pelosta kärsiville.

Varaa aika konsultaatioon