Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Vantaan kaupungin suun terveydenhuollon iltavastaanotto

Vantaan kaupungin suun terveydenhuollon iltavastaanotto

JAA SOMESSA:

ONNIterveys_37.jpg

Vantaan kaupunki halusi tarjota kuntalaisilleen suun terveydenhuollon laajemmat palveluajat, vähentää päivien ruuhkaisuutta sekä turvata laadukkaan ja nopean pääsyn hoitoon. Ratkaisuksi valikoitui suuhygienistien iltavastaanottojen käynnistäminen yhteistyössä ONNI terveyden kanssa. Yhteistyöltä haettiin kustannustehokkuutta ja helppoutta. ONNI terveyden ydinosaamiset ovat palvelutuotannossa, rekrytoinnissa ja laadukkaassa perehdyttämisessä.

Käytännön työnjärjestely ja resursointi on saatu yhteistyössä ONNI terveyden ja Vantaan kaupungin kanssa toimimaan helposti ja ketterästi alusta alkaen. Palvelutuotanto on lähtenyt pyörimään kokonaisuutena vaivattomasti. Iltavastaanotosta vastaavat ONNI terveyden ystävälliset ja ammattitaitoiset suuhygienistit, joiden työskentelyyn kaikki tahot ovat olleet erittäin tyytyväisiä.

Täysin uusi palvelukonsepti starttasi syyskuussa 2018. Nyt  palvelutuotantoa on takana pian neljä kuukautta ja kaikki osapuolet on enemmän kuin tyytyväisiä. Palvelukonseptin takaa löytyy Vantaan kaupungin suun terveydenhuollon liikelaitoksen johtaja Joona Iso-Lotila.


”Palvelu ylittää sille asetetut odotukset. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä yhteystyön sujuvuuteen ja palvelun laatuun”, Joona Iso-Lotila kommentoi yhteistyötä ONNI terveyden kanssa.

”Ehkä eniten olemme iloisia siitä, että pystymme tarjoamaan ihmisille töitä, potilaille laadukasta hoitoa ja siihen, että olemme luotettava yhteistyökumppani suun terveydenhuollon ulkoistuksissa. Olemme saaneet erittäin positiivista palautetta ja iso kiitos siitä kuuluu koville suun terveydenhuollon ammattilaisillemme”, kertovat palvelusta vastaavat Hanna Torvinen ja Marita Ifemeni ONNI terveydeltä.


ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.