Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Kokemuksia lääkärin työstä ONNI terveydellä

Kokemuksia lääkärin työstä ONNI terveydellä

JAA SOMESSA:

Onni-terveys-Erika-laakari.jpg

Lääkäri Erika Jantunen arvostaa työssään ja työnantajassaan ONNI terveydessä erityisesti vapautta – vapautta valita toimipisteensä sekä milloin ja miten haluaa töitä tehdä. Katso videolta, minkälaisia työpaikkoja ONNI terveydellä on avoinna lääkäreille!

 

 

 

Onni on hyvä työpaikka

Haluatko lääkäriksi terveyskeskukseen tai sairaalaan, jossa voit päättää itse, teetkö päivävuoroja, päivystystä vai molempia? ONNI terveys tarjoaa sinulle hyvän ja turvatun työpaikan sekä tukee ammatillista kehittymistäsi. ONNI terveydessä saat tehdä merkityksellistä työtä hyvässä porukassa - kaikissa työkohteissamme on reilu tekemisen meininki. 

 

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Pidämme kunnia-asiana hyvää perehdytystä uuteen työpaikkaan. Katso lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi työpaikkoihimme yhteydenottolomakkeella.

 

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.