Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Kokemuksia hammaslääkärin työstä Onni terveydellä

Kokemuksia hammaslääkärin työstä Onni terveydellä

JAA SOMESSA:

ONNI terveys hammaslääkäri

Joulukuussa 2017 hammaslääketieteen lisensiaatiksi valmistunut Reetta Pesonen on työskennellyt ONNI terveydellä terveyskeskushammaslääkärinä vuoden ja kolme kuukautta. 

Alunperin Pesonen päätyi ONNI terveydelle työhön sattumalta. Lappeenrannasta tarjottiin työtä ja koska Pesonen ei ollut aiemmin asunut Etelä-Suomessa, hän päätti kokeilla. Seuraavaa työpaikkaa Pesonen haki poikaystävän opiskelukaupungin, Kuopion läheisyydestä.  ONNI terveyden rekrytiimi etsi sopivan paikan Pesoselle ensin Kiteeltä ja nyt keväästä lähtien työpaikka on sijainnut Pielavedellä.

"ONNI on mielestäni työnantajana hyvin joustava ja työntekijää kuunnellaan. Paikkakuntatoiveet, työaikatoiveet ja lomat on aina pyritty toteuttamaan, toisinaan lyhyelläkin varoitusajalla.  ONNIlla välitetään työntekijästä, kysellään miten työntekijä jaksaa ja onko jotain erityisiä toiveita. Niin lyhyemmät työviikot kuin pidemmät työpäivät ovat järjestyneet tilanteen mukaan", Pesonen kertoo työkokemuksestaan ONNI terveydellä.

 

Eri alueilla käytössä olevat eri järjestelmät ja erilaiset käytännöt antavat mahdollisuuden nähdä terveyskeskushammaslääkärin työtä monipuolisesti. 27-vuotias Pesonen nauttii, kun työpaikka vaihtuu ja jokaisessa paikassa on kivoja ihmisiä. Työpaikkaa ja kaupunkia vaihtamalla saa kattavan kuvan hammaslääkärin työstä kuntapuolella. 

 

ONNIn arvot -  joustavuus, ystävällisyys ja luotettavuus – näkyvät ONNI terveyden toiminnassa. Pesonen on käynyt muissakin "keikkafirmoissa" haastatteluissa, mutta ONNI terveydellä on tullut sellainen olo, että työntekijää kuunnellaan ja hänestä välitetään. Kun firma on joustava, tulee itsellekin halu tehdä mahdollisimman luotettavasti ja joustavasti. 

 

"Sovitut asiat hoituu kuten on luvattu. Jos haluaa joustavuutta työelämään, rennot pomot ja kilpailukykyisen palkan, niin ONNI on tällöin loistava valinta", Pesonen kehuu.

 

Millainen ONNI on 

"ONNI terveydellä koen itseni tärkeäksi työntekijäksi ja työkuviot pyritään järjestämään aina työntekijän parhaaksi. Alusta saakka on ollut sellainen olo, että olen tärkeä työntekijä. Kun työnantaja on joustava ja sovitut asiat hoituu mutkattomasti, haluaa pyrkiä itsekin vastavuoroisesti samaan. Hyvien tyyppien kanssa on ilo tehdä töitä", Pesonen jatkaa. 

 

Vaihtelevien hammaslääkärin tehtävien lisäksi Pesonen on toiminut vuoden verran aluepäällikkönä ONNI terveydessä. Aluepäällikön tehtävään kuuluu muun maussa käytännön asioiden hoitamista uusien työntekijöiden osalta sekä mahdollisuus rekrytoida uusia työntekijöitä sekä osallistuminen kandi-iltoihin.

"Keikkatöistä kiinnostuneelle sanoisin, että vaikka jokin ratkaisussa epäilyttäisi, kannattaa kokeilla. Ei minullakaan  valmistuessa ollut ajatusta lähteä keikkatyöuralle. Toistaiseksi tämä on kuitenkin ollut loistava valinta juuri joustavuuden puolesta," Pesonen innostaa nuoria hammaslääkäreitä. 

 

Jos haluat tietää lisää avoimista työpaikoistamme tai ONNI terveydestä työnantajana, ole meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä meihin


ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.